Deň detí v Rožňavských kasárňach


Deň detí v Rožňavských kasárňach
Aj napriek nepriaznivému chladnému počasiu, ale s láskou v srdciach pripravili dňa 31.5.2013 príslušníci raketometného oddielu a práporu radiačnej chemickej a biologickej ochrany, v rámci dňa otvorených dverí rožňavských kasárni "Deň detí".
Pozvanie prijali okrem materských škôl aj deti zo základných a stredných škôl a naozaj bolo na čo pozerať. Oba útvary deťom predviedli dynamické ukážky a neodmysliteľnou súčasťou tejto akcie bola pristavená vojenská technika, zbraňové systémy, výstroj používaná v OS SR a rôzne športové súťaže. Deti zaujali aj akčné ukážky boja z blízka so zbraňou i bez nej, ktoré im predviedli príslušníci prieskumnej batérie. Ich výkon ocenili búrlivým potleskom. Z priestorov posádky sa ozýval radostný džavot detí a už v diaľke bolo možné zahliadnuť úsmevy na ich tvárach. Ako to už zvyčajne býva, tých menších samozrejme zaujímali „iba“ zbrane, ale staršie ročníky sa zaujímali aj o službu v ozbrojených silách. Príslušníci rožňavských kasárni sú radi, že aj touto formou mohli deťom priblížiť časť svojej práce a vyčariť na detských tvárach radostný úsmev.

Deň detí v Rožňavských kasárňachDeň detí v Rožňavských kasárňachDeň detí v Rožňavských kasárňachDeň detí v Rožňavských kasárňachDeň detí v Rožňavských kasárňachDeň detí v Rožňavských kasárňachDeň detí v Rožňavských kasárňachDeň detí v Rožňavských kasárňachDeň detí v Rožňavských kasárňach

Autor: npor. Ing. Jana Iglaiová - Dátum: 31.05.2013
Čítanosť: 10049
Verzia pre tlač

Skočiť na menu