Preskocit navigáciu




VYHLADÁVANIE

Kalendár udalostí

Predchádzajúci mesiac Nasledujúci mesiac
Jún 2018
Po Ut St Št Pi So Ne
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 


Vyhlásenie o prístupnosti

Prezentácia RMO Rožňava deťom z Materského centra Meduška


Prezentácia RMO Rožňava deťom z Materského centra Meduška
Na sídlisku Juh v Rožňave sa dňa 23. mája uskutočnili oslavy ôsmeho výročia vzniku Materského centra Meduška, ktoré poskytuje priestor pre vzdelávanie a oddych matiek na materskej dovolenke spolu s ich deťmi.
Pri tejto príležitosti boli pozvaní aj príslušníci raketometného oddielu Rožňava, aby príbližili prácu profesionálnych vojakov najmenším deťom, vek detí bol prevažne do 4 rokov. Oslavy prebiehali formou rôznych stanovíšť, kde deti plnili zadané úlohy a následne za to získavali body, ktoré si nakoniec vymenili za hračky.
Rožňavské profesionálne vojačky pripravili pre deti mini Rambo dráhu, ktorá pozostávala z jednoduchých prekážok, ktoré zvládli aj tí najmenší, napríklad plazenie pod špagátom, či krátky beh do cieľa. Deti si taktiež mohli obzrieť primárnu a sekundárnu zbraň,
nosný modulárny systém, prilbu a ochrannú masku. Tí najodvážnejší sa dokonca nechali zamaskovať maskovacími farbami. Pripravené stanovište však nezaujalo len tých najmenších, ale aj ich otcov, ktorí sa nachvíľu vrátili do čias základnej vojenskej služby.

Prezentácia RMO Rožňava deťom z Materského centra MeduškaPrezentácia RMO Rožňava deťom z Materského centra MeduškaPrezentácia RMO Rožňava deťom z Materského centra MeduškaPrezentácia RMO Rožňava deťom z Materského centra MeduškaPrezentácia RMO Rožňava deťom z Materského centra MeduškaPrezentácia RMO Rožňava deťom z Materského centra MeduškaPrezentácia RMO Rožňava deťom z Materského centra Meduška

Autor: por. Mgr. Štefánia Dobozová , Foto: rmo - Dátum: 23.05.2016
Čítanosť: 5600
Verzia pre tlač

Skočiť na menu


Share